Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/clients/client37050/web60718/web/index.php on line 79
Disclaimer - Eighty-Three Media

Disclaimer

Algemeen
Eighty-Three Development (Kamer van Koophandel 17242017), hierna te noemen Eighty-Three Media, verleent u hierbij toegang tot www.eighty-three.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Eighty-Three Media en derden zijn aangeleverd. Eighty-Three Media behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Eighty-Three Media.

Beperkte aansprakelijkheid
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Eighty-Three Media.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Eighty-Three Media. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Eighty-Three Media, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

over Eighty-Three Media

Eighty-Three Media is een creatief internetbureau. We zijn gespecialiseerd in web- en user interface design, webdevelopment, online marketing & branding. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met ons of vul het contactformulier in.

Een kop koffie is uiteraard ook mogelijk!