Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/clients/client37050/web60718/web/index.php on line 79
Mini-Mall - Eighty-Three Media

Mini-Mall

Voor Mini-mall ontwikkelde Eighty-Three Media de nieuwe website. Deze klant had als eis het gebruik van Wordpress. Dit was voor ons natuurlijk geen probleem waardoor deze website volledig te beheren is met Wordpress.

Voor deze website wordt er gebruikt gemaakt van extra Wordpress modules en een zelfgemaakt script om de achtergrond afbeeldingen te beheren.

Het design is gerealiseerd door een extern bureau.

Website

www.mini-mall.nl

Tags

  • Development
  • Wordpress

Meer info?

Heeft u ook interesse in een nieuw website (met Wordpress of het Eighty-Three Media CMS) of één van de andere diensten die we leveren of bent u benieuwd naar alle andere projecten die wij gedaan hebben?

Neem dan contact met ons op.

over Eighty-Three Media

Eighty-Three Media is een creatief internetbureau. We zijn gespecialiseerd in web- en user interface design, webdevelopment, online marketing & branding. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met ons of vul het contactformulier in.

Een kop koffie is uiteraard ook mogelijk!